Hvad siger brugerne – Marie en ny hofte

I april 2010 blev jeg opereret og fik en ny hofte. I oktober 2010 blev jeg igen opereret i hoften, da der havde samlet sig størknet blod. Fra april til oktober 2010 kunne jeg slet ikke gå ordentligt, da jeg hele tiden havde smerter. I december samme år var jeg på besøg hos mine døtre i Hamborg. Da jeg viste dem, at min hofte var hævet igen, tog de med mig til en ortopæd, der konstaterede en betændt slimsæk, som blev fjernet i januar 2011.
I sommeren 2011 var jeg hos en læge i Husum, der ordinerede fysioterapeutisk genoptræning. Alt dette hjalp mig dog slet ikke – jeg gik stadigvæk skævt og havde den helt forkerte holdning.
I København besluttede jeg mig så for også at ville begynde at træne, og under en indkøbstur blev jeg opmærksom på træningscentret og meldte mig ind.
I begyndelsen trænede jeg kun på maskinerne, senere lærte jeg så Murat at kende. Først efter at have lært ham og hans øvelser at kende begynde det langt om længe at gå fremad. Jeg blev bedre og bedre til at gå og jeg havde færre og færre smerter.
Jeg vil gerne sige Murat mange tak for den store omsorg han har vist mig og den store indsats, han har gjort for mig.
Da jeg havde besøg af mine døtre i oktober i år kunne de med samme se og mærke, at jeg havde fået det meget bedre.
Vi siger dig mange, mange tak Murat.

Marie, Sonja og Kisse