Hvad siger brugerne – Jette December 2013

Kære Aktiv-Sundhed og Murat,

Da jeg i sommeren 2012 fik en blodprop i lungerne og konstateret Diabetes 2, så var det en ordentlig lussing og jeg vidste der var lang vej tilbage til et normalt liv igen.
Umiddelbart efter at have været indlagt på hospitalet, var det at være i stand til at kunne gå 1 km uden at holde pause, en sejr og da jeg 2 måneder efter at være kommet hjem gik 5 km for første gang, var det den største sejr man kan forestille sig. Desværre var prøvelserne ikke overstået, for bedst som det gik rigtig godt og helbredet kunne holde til at træne i fitness, så faldt jeg og forstrakte et ledbånd i højre knæ – bum du er slået hjem og kan få lov til at starte forfra. Heldigvis er jeg stædig og efter endt genoptræning i maj 2013, begyndte jeg at træne i Fitness World.

På arbejdet har vi en massage ordning med Aktiv Sundhed, hvor jeg lærte Murat at kende, ret hurtigt følte jeg mig tryg ved at fortælle min historie. Murat spurgte ind til min træning, om jeg fik nok ud af den og om jeg havde overvejet personlig træning. Det havde jeg helt ærligt ikke tænkt på, men fordi Murat er den han er, så var jeg ret hurtigt meget på ideen om at prøve – det kunne jo ikke skade…
Familien var så søde at give mig 10 x træning med Murat i fødselsdagsgave og så var det bare at komme i gang. Første træning var i august 2013.

Mit primære mål med træningen var at slippe af med den medicin jeg fik, at jeg så kunne tabe mig og få mere energi, var en ”bivirkning” ved træningen som følger med, og som jeg glædede mig over.

Kort tid efter jeg var startet med at træne med Murat, slap jeg af med den blodfortyndende medicin som jeg fik for blodproppen – jeg var helbredt og der var ikke sket nogen skader på hjerter eller lunger, så nu kunne jeg give den gas og fokusere på at forbedre min diabetes.

Første langtidsmåling af blodsukkeret viste fremgang, det lå lige under hvor det skulle – sådan! Jeg var på rette spor, men havde fortsat diabetes.

Efter en ferie i oktober var det meget svært at finde den gode energi til træningen, som jeg havde haft før ferien, jeg hang med hovedet og var lidt trist – lysten til at træne var der stadig, bare ikke med den samme energi. Jeg fik rigtig meget støttet fra Murat, opmuntring og et spark bag i når det var det der var brug for – Murat kendte mig nu så godt, at jeg ikke kunne skjule en dårlig dag – men efter hvert træningspas var den dårlige dag glemt. Murat havde fået mig til at smile, træningen havde været benhård, men vi havde haft det sjovt og ikke to træningspas var ens. Langsomt men sikkert kom den gode energi igen og lysten til at give den gas til træning tilbage.

Murat er der stadig, han roser og han presser mig til at yde mere og mere – niveauet flytter sig efterhånden som jeg kommer i bedre og bedre form. Træningen er hele tiden tilpasset der hvor jeg er lige nu.
I december kom så endnu en stor sejr; den sidste måling af blodsukkeret var helt normalt og som hos en person som ikke har diabetes – blodsukkeret er faldet med 15 % over 3 måneder i kraft af effektiv træning og den rigtige kost – ikke mere diabetes.

Jeg kan ikke sætte ord på hvor stor en indflydelse på både det mentale og fysiske plan træningen med Murat har haft for mig. Han har det personlige touch, forstår at det er svært i en travl hverdag med et krævende arbejde at finde tid til at træne, han finder ud af hvad der fungerer lige nøjagtigt for DIG, gør din træning effektiv med minimum forbrug af tid. Han varierer træningen så det aldrig bliver kedeligt og motivation er der passer af. Hans glæde ved at jeg har nået et mål er mindst ligeså stor som min egen glæde – og man er ikke i tvivl om at den er ægte.

Så den julegave jeg lige har givet mig selv (10 x træning mere), er nok det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Nu er næste mål at medicinen skal droppes helt og så tabe nogle flere kilo og cm.
De første svære skridt ligger bag mig, nu gælder det om at holde fast og med Murats hjælp skal jeg nok komme i mål.

Der findes ikke andre som Murat – han er unik og en fantastisk person, personlig træner og ikke mindst massør, hos ham er man i kompetente hænder og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.

De varmeste hilsner,
Jette

PS. Billedet er fra oktober efter at have cyklet ca. 40 km i og omkring San Francisco og bl.a. over Golden Gate Bridge