Hvad siger brugerne?

Her nedenfor kan du læse nogle af vores brugeres success historier.

Marie – En ny hofte
I april 2010 blev jeg opereret og fik en ny hofte. I oktober 2010 blev jeg igen opereret i hoften, da der havde samlet sig størknet blod. Fra april til oktober 2010 kunne jeg slet ikke gå ordentligt, da jeg hele tiden havde smerter. Se mere

Jette – En ordentlig lussing
Da jeg i sommeren 2012 fik en blodprop i lungerne og konstateret Diabetes 2, så var det en ordentlig lussing og jeg vidste der var lang vej tilbage til et normalt liv igen. Umiddelbart efter at have været indl…” Se mere

Susanne – En Succes Historie!
Jeg skriver dette brev, fordi jeg gerne vil have, at du skal vide, hvor glad jeg er for, at træne med jeres Personlige Træner Murat Sahin. Det er alt for sjældent, at man modtager rosende breve, og i dette tilfælde har han  fortjent det rigtig meget!  Se mere

Vicki – Murat en personlig træner med personlighed
”Nej, jeg har ikke brug for en personlig træner. Det er for dyrt og spild af penge, at få en træner til at tælle øvelserne for mig.” Se mere

Jytte – Et “lettere” live …… (det er aldrig for sent)
Jeg begyndte at komme i fitnesscentret, da jeg i begyndelsen af 2007 holdt op med at arbejde.
Jeg har i hele mit arbejdsliv haft stillesiddende arbejde, og motion blev kun til en enkelt time en aften om ugen. Se mere