Hvad siger brugerne – Susanne

19/6-2013

Til SATS Parken

Jeg skriver dette brev, fordi jeg gerne vil have, at du skal vide, hvor glad jeg er for, at træne med jeres Personlige Træner Murat Sahin. Det er alt for sjældent, at man modtager rosende breve, og i dette tilfælde har han (og SATS) fortjent det rigtig meget!

Jeg har haft Murat som Personlig Træner i en periode nu, og han har formået, at hjælpe mig gevaldigt; mere end jeg nogensinde havde regnet med.

Jeg har i en lang periode, snart to år, lidt af kroniske rygsmerter, udløst af blandt andet gentagende fejlbehandlinger af kiropraktorer, og jeg har i perioder troet, at min ryg aldrig ville blive 100% god igen.

Jeg meldte mig ind i SATS i foråret, og fik Murat til at introducere mig for centeret. Selv om jeg havde trænet en del før, var det rart, at kunne tale med en træner, som med det samme vidste, hvilke forudsætninger jeg havde for at træne, og som var opmærksom på mine begrænsninger.

Jeg købte mig til en række træningstimer med ham, og jeg kan kun sige, at det er det BEDSTE, jeg nogensinde har gjort. Ikke nok med at jeg fik en overordnet velvære og kom i rigtig god form, så er min ryg også blevet stærkere end nogensinde. Selv om jeg ikke er helt smertefri endnu, er jeg kommet fantastisk langt på meget kort tid, takket være Murats hjælp. Han har støttet mig utrolig meget, hvilket har givet mig modet og selvtilliden tilbage. Jeg ser frem til hver træningstime, og ligeledes når jeg selv træner, har jeg fået større forståelse og kendskab til træning end nogensinde før.

Han er virkelig professionel med en enormt faglig kundskab, og samtidig er han et varmt, venligt og rart menneske at være sammen med. Mine træningstimer er blevet en kæmpe fornøjelse, selv om jeg kæmper hårdt hver gang og bliver presset til det yderste.

Jeg må afslutningsvis sige, at Murat er et rigtig godt eksempel på den kvalitet som SATS står for.

Med venlig hilsen

Susanne Petersen